Pouls Reining Horses

Jurgen en Wendy runnen samen de trainingsstal ‘Pouls Reining Horses’ op Reining Center Meertenhof. Jurgen is een succesvol trainer en wedstrijdruiter op internationaal niveau. Hij houdt ervan om paarden te trainen en klaar te maken voor de wedstrijden. Hij haalt ook veel voldoening uit het trainen van jonge paarden. Jurgen presteert met zowel jonge als oudere paarden zeer constant op internationale shows. Hiermee laat hij ook zien dat hij deze paarden mentaal en fysiek fit kan houden. Dit is ook een belangrijk onderdeel van zijn trainingsprogramma. De mogelijkheden op Reining Center Meertenhof passen hier perfect bij, want de paarden kunnen dagelijks buiten lopen in de paddocks / weides. De paarden worden getraind in een 35 x 70 bak en worden zo goed voorbereid op de grotere wedstrijden.

Wendy is de stille kracht achter ‘Pouls Reining Horses’. Zij zorgt ervoor dat de paarden optimaal verzorgd worden en regelt de dagelijkse gang van zaken op de trainingsstal.

Jurgen begeleidt ook jeugd- en non pro ruiters naar de wedstrijden toe en coacht uiteraard op de wedstrijden zelf. Het is mogelijk om met je paard te komen trainen / te lessen.

Wil je meer weten over de trainingsmogelijkheden, lessen en/of begeleiding? Neem dat gerust contact op met Jurgen of Wendy.